Ploemen Lease

Met onze eigen leaseafdeling kunnen wij vrijwel alle vormen van lease aanbieden. Door onze geringe omvang zijn wij uiterst flexibel en zeer servicegericht. Wij hebben dan ook maar 2 aanspreekpunten en zijn gevestigd in het pand aan de Ambyerweg. Wij denken met u mee als het gaat om het verzorgen van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Tot onze doelgroep behoren de kleine tot middelgrote wagenparken, variërend van personenauto’s tot lichte bedrijfswagens (tot 3.500 kg).

Operationele lease

De meest voorkomende vorm van leasing is full operational lease. De voordelen voor u als ondernemer:

  • Liquiditeit blijft beschikbaar voor uw bedrijfsactiviteiten
  • Eenvoudige budgettering door gelijkblijvende kosten gedurende de looptijd van het leasecontract
  • Risico’s van uw auto of wagenpark zijn voor rekening van ons
  • U stelt de leaseauto compleet naar eigen wens samen of laat u adviseren door ons

In dit leasecontract zijn de volgende componenten altijd opgenomen:

  • Afschrijving en rente
  • Houderschapsbelasting
  • Verzekering
  • Reparatie, onderhoud en banden

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van aanvullende diensten zoals winterbanden of vervangend vervoer.

Veelal worden bij operationele lease nieuwe auto’s ingezet. Echter bieden wij ook de mogelijkheid om jong gebruikte occasions (maximaal 3 jaar oud / 50.000 km gelopen) in te zetten. Het grote voordeel hiervan is dat de auto direct beschikbaar is!

Netto-operationele lease

Netto operational lease is de geheel uitgeklede vorm van leasing, waarbij de lessee zelf zorg draagt voor de verzekering van de auto en het onderhoud. Ook bij netto operational lease wordt de auto niet op de balans van de lessee geactiveerd. Liquiditeit blijft hierdoor beschikbaar voor uw bedrijfsactiviteiten.

Wij bieden ook bij netto-operational lease de mogelijkheid om jong gebruikte occasions in te zetten.

Private lease

Naast traditionele zakelijke lease is private lease een sterk opkomende vorm van leasing, bedoelt om particulieren de mogelijkheid te geven om tegen een vast maandbedrag auto te rijden, zonder zorgen van wegenbelasting, reparaties, banden, winterbanden en verzekeringen. Het enige waar u zelf voor moet zorgen is brandstof!

Bij interesse of voor het aanvragen van een (private) leaseofferte kunt u contact opnemen met Hans Ploemen of Bas Ploemen.